W30F

Tuotekuvaus

W30F on kätevä ja pienikokoinen hydraulinen 3-tonnin vinssi, jonka pystyy asentamaan traktorin keulalle tai muuhun hydrauliikalla varustettuun työkoneeseen. Vinssiä voidaan käyttää puun runkojen vinssaukseen sekä lisäksi myös muihin maa- ja metsätalouden aputöihin.

Tekniset tiedot

Alla näet tuotteen tekniset tiedot.

Vetovoima (t)
3
Vaijerin kapasiteetti (mm/max, m)
8/50
Paino ilman vaijeria (kg)
140
Vinssausnopeus (m/s)
‍0.28-0.8
Voimansiirto
Hydraulimoottori
Alataittopyörä
Vakio
Vaijerin ulostyöntölaite
Ei
Kiinnitys
Kiinnitys traktorin keulaan kiinteästi tai etunostolaitteeseen
Leveys (m)
0.8
Pituus (m)
0.6
Korkeus (m)
0.8
Kauko-ohjaus
Ei
Tehon tarve (kW)
Pump capacity 40-60 l / min

Selaa muita vinssimallejamme

W60R

Uusin ja isoin Farmi-vinssi. W60R-vinssissä on 6 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W50R.

W35R

Luotettava perusvinssi harrastekäyttöön 3,5 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu erinomaisesti sekä tukkien että karsittujen kokorunkojen juontamiseen.

W50R

Järeä ja luotettava vinssi, joka soveltuu vaativaan harrastekäyttöön. W50-vinssissä on 5 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W35.

W30F

Kätevä ja pienikokoinen hydraulinen vinssi 3 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu asennettavaksi traktorin keulalle tai muuhun hydrauliikalla varustettuun työkoneeseen.

W14C

Erittäin nopea hydraulinen vinssi 1,4 tonnin vetovoimalla. Vinssi on mahdollista asentaa kuormaimen puomiin, vaunun sermiin, juontokouraan tms.