W14C

Tuotekuvaus

W14 C on kuormaimen puomiin, vaunun sermiin, juontokouraan tms. asennettava hydraulinen vinssi. Hydraulikäyttö tekee vinssistä erittäin nopean. Radio-ohjauksen ansiosta vinssauksen pystyy hoitamaan yhden henkilön voimin. Radio-ohjaus on käytettävissä 50 metrin etäisyydeltä. Vaijerin paksuus 6mm.

Tekniset tiedot

Alla näet tuotteen tekniset tiedot.

Vetovoima (t)
1.4
Vaijerin kapasiteetti (mm/max, m)
6/40
Paino ilman vaijeria (kg)
45
Vinssausnopeus (m/s)
0.45
Voimansiirto
Hydraulimoottori
Alataittopyörä
Vakio
Vaijerin ulostyöntölaite
Ei
Kiinnitys
3-point hitch (CAT II)
Leveys (m)
0.8
Pituus (m)
0.6
Korkeus (m)
0.36
Kauko-ohjaus
Vakio
Tehon tarve (kW)
22

Selaa muita vinssimallejamme

W60R

Uusin ja isoin Farmi-vinssi. W60R-vinssissä on 6 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W50R.

W35R

Luotettava perusvinssi harrastekäyttöön 3,5 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu erinomaisesti sekä tukkien että karsittujen kokorunkojen juontamiseen.

W50R

Järeä ja luotettava vinssi, joka soveltuu vaativaan harrastekäyttöön. W50-vinssissä on 5 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W35.

W30F

Kätevä ja pienikokoinen hydraulinen vinssi 3 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu asennettavaksi traktorin keulalle tai muuhun hydrauliikalla varustettuun työkoneeseen.

W14C

Erittäin nopea hydraulinen vinssi 1,4 tonnin vetovoimalla. Vinssi on mahdollista asentaa kuormaimen puomiin, vaunun sermiin, juontokouraan tms.