Farmi tuotteet

Täältä löydät kaikki Farmi-tuotteet. Lue lisää tuotteista klikkaamalla haluamaasi tuoteryhmää.

Joko tiedät minkä tuotteet haluat?

Farmi perävaunut

Farmi-metsäperävaunut tunnetaan erinomaisesta käytettävyydestä, toiminnallisuudesta ja kestävyydestä. Vaunut on mitoitettu niin, että omapaino on oikeassa suhteessa kuormatilan kokoon. Näin eteneminen myös kuormattuna on aina sujuvaa.

Farmi kuormaimet

Tehokkaat kuormaimemme on suunniteltu vaativaan metsänkorjuuseen, mutta ne sopivat myös maatalouden yleiskäyttöön. Kuormainmallistostamme löytyy asiakkaan tarpeisiin aina optimoitu malli. Hyvä nostoteho, riittävä ulottuvuus ja erinomainen kestävyys – Farmi Forest -kuormaimilla on pitkä käyttöikä.

Farmi vinssit

Farmi-juontovinssit on kehitetty lähes 60 vuoden kokemuksella. Vinssien vankka rakenne takaa pitkän käyttöiän ja erinomaisen käytettävyyden. Suuri vaijerikapasiteetti, tasainen vaijerin puolautuminen, kompakti rakenne ja luotettava toiminta kaikissa olosuhteissa ovat tyypillisiä ominaisuuksia Farmi-vinsseille.

Farmi hakkurit

Laajasta laikkahakkurivalikoimastamme löydät malleja niin bioenergia- kuin maisemointihaketuksen tarpeisiin. Farmi-hakkureiden suunnittelun lähtökohtana on ollut käytön helppous, tuottavuus sekä tietysti turvallisuus. Hakkureita on saatavana käsisyöttöisinä ja kuormainsyöttöisinä.