W35R

Tuotekuvaus

Luotettava perusvinssi harrastekäyttöön. W35R on näppärä vinssi traktoreihin alkaen 15 hv. Vinssi soveltuu sekä tukkien että kokorunkojen juontamiseen. Vinssissä on vakiona ylätaittopyörä, puskulevy ja lovipankko. Lisävarusteena ovat saatavilla mm.juontoketjut.

Tekniset tiedot

Alla näet tuotteen tekniset tiedot.

Vetovoima (t)
3.5
Vaijerin kapasiteetti (mm/max, m)
10/65
Paino ilman vaijeria (kg)
170
Vinssausnopeus (m/s)
0.5-1.4
Voimansiirto
Traktori
Alataittopyörä
Vakio
Vaijerin ulostyöntölaite
Ei
Kiinnitys
3-point hitch (CAT I/II)
Leveys (m)
0.8
Pituus (m)
1.65
Korkeus (m)
1.65
Kauko-ohjaus
Ei
Tehon tarve (kW)
10

Selaa muita vinssimallejamme

W60R

Uusin ja isoin Farmi-vinssi. W60R-vinssissä on 6 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W50R.

W35R

Luotettava perusvinssi harrastekäyttöön 3,5 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu erinomaisesti sekä tukkien että karsittujen kokorunkojen juontamiseen.

W50R

Järeä ja luotettava vinssi, joka soveltuu vaativaan harrastekäyttöön. W50-vinssissä on 5 tonnin vetovoima, ja se on rakenteeltaan kertaluokkaa järeämpi kuin W35.

W30F

Kätevä ja pienikokoinen hydraulinen vinssi 3 tonnin vetovoimalla. Vinssi soveltuu asennettavaksi traktorin keulalle tai muuhun hydrauliikalla varustettuun työkoneeseen.

W14C

Erittäin nopea hydraulinen vinssi 1,4 tonnin vetovoimalla. Vinssi on mahdollista asentaa kuormaimen puomiin, vaunun sermiin, juontokouraan tms.