CH38

CH38 on tehokkaaseen ja ammattimaiseen bioenergiahakkeen valmistukseen suunnattu 4-teräinen laikkahakkuri, jonka syöttöaukko on 380 x 420 mm. Hakkurissa on säädettävä 10–30 mm:n palakoko. Optimaalinen laikan pyörimisnopeus on 800 rpm.

Omalla energiataloudellisella LS-hydrauliyksiköllä ohjataan syöttölaitetta, puhallustorven (4,1 m) ja -lipan kääntöä sekä ylärullan hydraulista kevennystä. LS-hydrauliikka mahdollistaa syöttölaitteen tarkan nopeuden säädön. Turvallisuussyistä yläkopan avausta ja syöttökuljettimen nostoa/laskua ohjataan traktorin hydrauliikalla. CH38-mallissa on myös Smart feed -ohjausjärjestelmä paineperuutuksella.

Hakkurin teräksinen syöttökuljetin helpottaa lyhyen pätkän ja hakkuutähteiden käsittelyä. Syöttökuljetin voidaan nostaa hydraulisesti ylös siirtoajon ajaksi ja laskea alas, kun työskentelyä jatketaan. Parhaimmillaan hakkurilla voidaan päästä 100 m3/h tuntituotokseen.

Tekniset tiedot

Alta näet tuotteen tarkemmat tekniset tiedot.

Käyttökohde
Bioenergia
Tuotos (m3/h)
30-100
Hakkeen paksuus (mm)
10-30
Maks. puun halkaisija (mm)
380
Tehon tarve (kW)
125-205
Työskentelykierrokset (rpm)
1000
Terät (kpl)
4
Hakkurin paino (kg)
2450
Roottorin halkaisija (mm)
1460
Roottorin paino (kg)
600
3-pistekiinnitys
Vakio
Puhallusputken ulottuvuus, lyhyt/pitkä (m)
‍4.1
Puhallusputken kääntö
Hydraulic/300
Smart Feed - sähköt
Vakio
Voimansiirto
Traktori
Syöttö
Kuormainsyöttö
Syöttölaite
Kuljetinsyöttö
Hydraulinen kopan avaus
Vakio
Hydraulinen puhallusputken kääntö
Vakio
Kuormaimen asennus
Kyllä
Kauko-ohjaus
Lisävaruste

Selaa muita hakkurimalleja

CH27 ACR

CH27-hakkurin tuottavuus, turvallisuus ja käyttömukavuus on viety uudelle tasolle. Rullasyöttöinen malli toimii 2-rullaisella kuormainsyötöllä.

CH38

CH38-laikkahakkuri on suunniteltu tehokkaaseen ja ammattimaiseen bioenergiahakkeen valmistukseen. Teräksisen syöttökuljettimen ansiosta lyhyen pätkän ja hakkuutähteiden käsittely helpottuu.

CH27 DMR

CH27-hakkurilla tuotat tasalaatuista ja puhdasta energiahaketta kokopuusta, karsitusta rangasta tai pintalaudoista. Käsisyöttöinen malli toimii hydraulisella kahden rullan suorasyötöllä.

CH18

CH18-laikkahakkuri on pienikokoinen tehokone pajujen, oksien ja latvusten maisemointiin. Hakkuri on mahdollista hankkia myös uusimman hakkuristandardin täyttävänä mallina.

CH10

CH10 on kevyt, mutta vankkarakenteinen laikkahakkuri oksien, latvusten ja pienten runkojen maisemointiin. Syöttösuppilona toimii pudotussuppilo, johon on helppo syöttää myös lyhyttä materiaalia.

CH27 ACC

Farmi Kolmivaihehaketus -teknologialla tuotat laadukasta ja tasalaatuista haketta. Myös CH27-hakkurin kuljetinsyötöllä toimiva malli käy 2-rullaisella kuormainsyötöllä.