CH10

Tuotekuvaus

CH10 on kevyt, mutta vankkarakenteinen laikkahakkuri oksien, latvusten ja pienten runkojen maisemointiin. Käsiteltävän materiaalin max. halkaisija on 100 mm. Oksasilppureihin verrattuna hakkurissa on järeä rakenne. Syöttösuppilona toimii pudotussuppilo, johon on helppo syöttää myös lyhyttä materiaalia. Tämä laikkahakkuri on saatavana traktorikäyttöisenä sekä hydraulimoottorikäytöllä varustettuna.

Lisävarusteet:

  • Terät (2pcs)
  • Nivelakseli

Tekniset tiedot

Alta näet tuotteen tarkemmat tekniset tiedot.

Käyttökohde
Maisemointi
Tuotos (m3/h)
1-3
Hakkeen paksuus (mm)
12
Maks. puun halkaisija (mm)
100
Tehon tarve (kW)
7.5-30
Työskentelykierrokset (rpm)
540/1000
Terät (kpl)
2
Hakkurin paino (kg)
193/210
Roottorin halkaisija (mm)
550
Roottorin paino (kg)
46
3-pistekiinnitys
Vakio
Puhallusputken ulottuvuus, lyhyt/pitkä (m)
1.5
Puhallusputken kääntö
Manuaalinen/ kahdelle puolelle
Smart Feed - sähköt
Ei
Voimansiirto
Traktori
Syöttö
Käsisyöttö
Syöttölaite
Pudotussuppilo
Hydraulinen kopan avaus
Ei
Hydraulinen puhallusputken kääntö
Ei
Kuormaimen asennus
Ei
Kauko-ohjaus
Ei

Selaa muita hakkurimalleja

CH27 ACR

CH27-hakkurin tuottavuus, turvallisuus ja käyttömukavuus on viety uudelle tasolle. Rullasyöttöinen malli toimii 2-rullaisella kuormainsyötöllä.

CH38

CH38-laikkahakkuri on suunniteltu tehokkaaseen ja ammattimaiseen bioenergiahakkeen valmistukseen. Teräksisen syöttökuljettimen ansiosta lyhyen pätkän ja hakkuutähteiden käsittely helpottuu.

CH27 DMR

CH27-hakkurilla tuotat tasalaatuista ja puhdasta energiahaketta kokopuusta, karsitusta rangasta tai pintalaudoista. Käsisyöttöinen malli toimii hydraulisella kahden rullan suorasyötöllä.

CH18

CH18-laikkahakkuri on pienikokoinen tehokone pajujen, oksien ja latvusten maisemointiin. Hakkuri on mahdollista hankkia myös uusimman hakkuristandardin täyttävänä mallina.

CH10

CH10 on kevyt, mutta vankkarakenteinen laikkahakkuri oksien, latvusten ja pienten runkojen maisemointiin. Syöttösuppilona toimii pudotussuppilo, johon on helppo syöttää myös lyhyttä materiaalia.

CH27 ACC

Farmi Kolmivaihehaketus -teknologialla tuotat laadukasta ja tasalaatuista haketta. Myös CH27-hakkurin kuljetinsyötöllä toimiva malli käy 2-rullaisella kuormainsyötöllä.