CH18

Tuotekuvaus

CH18-laikkahakkuri on pienestä koostaan huolimatta tehokas työkalu pajujen, oksien ja latvusten maisemointiin. Syöttölaite on varustettu hydraulisella syöttörullalla, jota pyöritetään omalla hydraulimoottorilla. Syöttörullan avulla oksat on helppo saada terille. Hakkurin syöttöaukko on 18 cm x 22 cm.

Karsitusta rangasta saadaan myös hyvälaatuista energiahaketta. Hakkuria on suositeltavaa pyörittää 1000 rpm voiman ulosotolla. Näin saavutetaan riittävä puhallusteho, tasalaatuinen hake ja parempi tuotos. Palakoko on säädettävissä portaittain 10 mm.

Lisävarusteet:

  • Hihnavaihde (tuplanopeus)
  • Tuplalaikka
  • Nivelakseli
  • Vaihtoterät (4pcs)

Tekniset tiedot

Alta näet tuotteen tarkemmat tekniset tiedot.

Käyttökohde
Maisemointi
Tuotos (m3/h)
5-15
Hakkeen paksuus (mm)
10
Maks. puun halkaisija (mm)
180
Tehon tarve (kW)
30-70
Työskentelykierrokset (rpm)
540-1000
Terät (kpl)
4
Hakkurin paino (kg)
400
Roottorin halkaisija (mm)
670
Roottorin paino (kg)
55
3-pistekiinnitys
Vakio
Puhallusputken ulottuvuus, lyhyt/pitkä (m)
2.2/2.9
Puhallusputken kääntö
Manuaalinen/kahdelle puolelle
Smart Feed - sähköt
Standard
Voimansiirto
Tractor
Syöttö
Käsisyöttö
Syöttölaite
Rullasyöttö
Hydraulinen kopan avaus
Ei
Hydraulinen puhallusputken kääntö
Ei
Kuormaimen asennus
Ei
Kauko-ohjaus
Ei

Selaa muita hakkurimalleja

CH27 ACR

CH27-hakkurin tuottavuus, turvallisuus ja käyttömukavuus on viety uudelle tasolle. Rullasyöttöinen malli toimii 2-rullaisella kuormainsyötöllä.

CH38

CH38-laikkahakkuri on suunniteltu tehokkaaseen ja ammattimaiseen bioenergiahakkeen valmistukseen. Teräksisen syöttökuljettimen ansiosta lyhyen pätkän ja hakkuutähteiden käsittely helpottuu.

CH27 DMR

CH27-hakkurilla tuotat tasalaatuista ja puhdasta energiahaketta kokopuusta, karsitusta rangasta tai pintalaudoista. Käsisyöttöinen malli toimii hydraulisella kahden rullan suorasyötöllä.

CH18

CH18-laikkahakkuri on pienikokoinen tehokone pajujen, oksien ja latvusten maisemointiin. Hakkuri on mahdollista hankkia myös uusimman hakkuristandardin täyttävänä mallina.

CH10

CH10 on kevyt, mutta vankkarakenteinen laikkahakkuri oksien, latvusten ja pienten runkojen maisemointiin. Syöttösuppilona toimii pudotussuppilo, johon on helppo syöttää myös lyhyttä materiaalia.

CH27 ACC

Farmi Kolmivaihehaketus -teknologialla tuotat laadukasta ja tasalaatuista haketta. Myös CH27-hakkurin kuljetinsyötöllä toimiva malli käy 2-rullaisella kuormainsyötöllä.