Kuormaimet

CR47 kuormain

Tehokas, suorituskykyinen ja kevyt kuormain, joka on suunniteltu erittäin matalaksi. Kuormaajan ulottuvuus on 6,9 m, bruttonostomomentti 46 kNm ja kääntövoima 12 kNm. CR47-metsäkuormaimen nostovoima on 840 kg/ 4m, maksimiulottuvuudella 450 kg.

CR47 on tehokas, suorituskykyinen ja kevyt kuormain. Kuormaajan ulottuvuus on 6,9 m, bruttonostomomentti 46 kNm ja kääntövoima 12 kNm. Nostovoima on 4 m / 840 kg, maksimiulottuvuudella 450 kg. Jämäkkä valukääntöpesä. Öljyn tyhjennyspropun ansiosta kuormain on helppo huoltaa. Kuormainvinssin ja sähköohjatun venttiilin hitsattavat kiinnitysholkit ovat vakiona nostopuomin sivussa. Myös nostosylinterin suoja kuuluu kuormaajaan vakiona. Säädettävät jatkeen liukupalat.

Tämä metsäkuormain on suunniteltu erittäin matalaksi – korkeus kuormaajan laipasta nostoniveleen on vain 1300 mm. Kun yhdistät CR47-kuormaimen Farmi-metsäperävaunuun pysyy myös kokonaisuus matalana, esimerkiksi FT9+CR47-yhdistelmän korkeus on vain 262 cm. Mataluuden ansiosta saavutetaan alhainen painopiste ja tasapainoinen käyttäytyminen niin tyhjänä kuin kuorman kanssa.

TG18-koura on muotoilultaan tehokas ja toimiva. Laippamallin rotaattorilla saadaan kouran letkut suojaan. Koura tunkeutuu hyvin pinoon, eikä puita jätettäessä käännä viimeisiä puita ristikolle. Koura ja tapit on valmistettu erikoisteräksistä. Vahvistettujen leukojen ansioista kouralla voi käsitellä myös kiviä.

Kuormaajassa on sivulta taittuvat flap down -tukijalat. Flap down -tukijalat antavat tukevan pohjan kuormaajan käytölle jalat alas käännettynä. Toimiva tukijalan rakenne ja pitkä jalan päätylevy antavat erinomaisen stabiliteetin kallistuksissa. Jalkojen molemmin puolin on sylinterin suojat. Lukkoventtiilit kahteen suuntaan. Kaikissa nostureissa on sama kääntölaitteen rungon pulttijako 175 mm x 175 mm.

Tuotekuvaus
Ulottuvuus (m)
6.9
Bruttonostomomentti (kNm)
46
Kääntömomentti (kNm)
12
Paino (kg)
630
Nostokyky 4m ulottuvuudessa (kg)
840
Nostokyky max. ulottuvuudessa (kg)
450
Jatkopuomi
Single
Rotaattori
CR300
Venttiilistöt
Mekaaninen on/off, Hydraulinen esiohjaus, Sähköohjaus
No items found.